Blog

Ugen der gik i skoleskoven

Vi har i denne uge været ude og hjælpe Niels med forskellige vedligeholdelses opgaver i skoleskoven. Vi har været med til at jævne grusvejen så de store huller er dækket til. Vi har også været med til at rulle plastic sammen som skal bruge i de plantekasser vi skal...

Ugen der gik i skoleskoven

I skoven har vi fået samlet vores scooter og malet den færdig. Vi mangler stadig nogle småting før den er færdig. Vi har også været i gang med at lave tag, og vi har lagt underpap, og sat alu lister op. Vi har også været i gang med at smede, hvor vi har lavet...

Ugen før ferien

Vi har arbejdet videre på vores scooter, som nu er ved at være malet færdig. Så har alle de andre fra klassen været på "besøg" hvor vi ristede pølser over bålet, og vi lavede også pandekager.

Uge 5 i skoleskoven

I skoven har vi haft travlt med at lave bordbænke sæt. Vi er også begyndt at at lave en gammel scooter i stand, og vi har skiftet mange ting i motoren. Vi er nu i gang med at male både motoren og alt plastik på scooteren.

Ugen der gik i skoleskoven

VI har lavet noget lidt anderledes i løbet af ugen. Vi har været ved cykelhandleren og hente 5 nye cykler og en masse reservedele som vi har fået sat ind i vores nye rum til cykler. Der er både varme på, og værktøj til når cyklerne skal lappes eller laves. Vi har også...

Nedrivning og levering

Der skal sættes nyt køkken op i skoleskoven, og vi fik lov til at rive det gamle ned. Vi har også været med til at levere to bordbankesæt til Bække skole.

Bus rengøring og bordbænke sæt.

Corona har også kastet sin skygge over skoleskoven, og vi har derfor ikke været så mange afsted. Men vi fik gjort hovedrent i bussen. Vi fik også lavet videre på de 12 bordbænkesæt vi skal levere til foråret.

Drengene laver julegaver

Vi er begyndt at lave julegaver. Vi har lavet små juletræer og vi har lavet borde-bænke sæt. Vi har også fået vores eget logo som vi maler på de ting vi laver i skoleskoven.