Blog

Nedrivning og levering

Der skal sættes nyt køkken op i skoleskoven, og vi fik lov til at rive det gamle ned. Vi har også været med til at levere to bordbankesæt til Bække skole.

Bus rengøring og bordbænke sæt.

Corona har også kastet sin skygge over skoleskoven, og vi har derfor ikke været så mange afsted. Men vi fik gjort hovedrent i bussen. Vi fik også lavet videre på de 12 bordbænkesæt vi skal levere til foråret.

Drengene laver julegaver

Vi er begyndt at lave julegaver. Vi har lavet små juletræer og vi har lavet borde-bænke sæt. Vi har også fået vores eget logo som vi maler på de ting vi laver i skoleskoven.

Projekt med Astrid Lindgren i Skoleskoven

Projekt med Astrid Lindgren i Skoleskoven

Vi har arbejdet med Emil fra Lønneberg, så vi har snittet træmænd, vi har også leget med tanken hvis Emils far nu var smed, så vi gik i skrotkassen og fandt gammelt jern og lavede en figur. Vi har svejset, brugt slibemaskine. fundet nogle lygter fra en gammel knallert...

Skoleskoven uge 40

Skoleskoven uge 40

I denne uge har den stået på førstehjælp, der er 7 elever der skal begynde på knallert kørekort, og derfor har vi haft førstehjælp, et kursus på 8 timer. det var hårdt men alle bestod, så nu er vi klar til teori i næste uge.